Domov B2B Pomoč Prijava Registracija
(Kol.: 0) 
Skupaj: 0,00 €
NA BLAGAJNO
Vsi oddelkiORODJE, MERILNA TEHNIKA IN PRIBORBaterije in akumulatorjiIntegrirana vezja, spominska vezja in polprevodnikiPasivni elementiOptični elementiKonektorji in adapterjiNapajalniki, pretvorniki

Izpolnite ustrezna polja v obrazcu in pritisnite na gumb 'Registriraj!' Na vaš elektronski naslov boste prejeli elektronsko pošto z geslom za vašo prvo prijavo. Z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga prejeli v elektronski pošti se lahko prijavite v portal in nadaljujete z nakupom. Poslovanje z nami je hitro, popolnoma varno in cenovno ugodno, zagotavljamo pa tudi garancijo in servis. Finančne transakcije so zavarovane, hkrati pa lahko kupljene produkte vrnete in vrnili vam bomo vaš denar.

Upravitelj spletnega portala je zavezan k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov.
Ti ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo.
Podatki uporabnikov spletne trgovine v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi oziroma uporabljeni v nasprotju z veljavno zakonodajo.

  Registracija  

Pravni status:
  Ime*:
Priimek*:
Naslov*:
Pošta*:  
Država*:

Kako vas kontaktiramo
Telefon:
GSM:  
Fax:  

Naslednje podatke boste uporabljali za prijavo!
E-pošta*:
Geslo*:
Ponovi geslo*:
(Geslo naj vsebuje najmanj 4 in največ 8 znakov.)
Mailing liste, ki so na voljo
Novice in akcije
Oblika pošte:
HTML

Pogoji poslovanja
Sprejmem pogoje poslovanja

V spodnji okvirček prepišite varnostno kodo.

*     Obvezen podatek!
O nas     |     Poslovalnice in kontakti     |     Pogoji poslovanja     |     Osebni prevzem     |     Garancija     |     Vračilo blaga         

© 2001 - 2021 HTE d.o.o. Vse pravice pridržane.

Pri HTE d.o.o. si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, vas prosimo da nam to sporočite na naslov info@hte.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov. Strežniško podporo za nemoteno delovanje Spletnega centra sodobnih nakupov zagotavlja Xenya. Izdelava spletne trgovine Comtron d.o.o..